Reilujen ehdokkaiden määrä kasvaa joka päivä – haasta sinäkin ehdokkaasi mukaan!

11.11.2010

Repun, Kepan ja Reilun kaupan edistämisyhdistyksen yhdessä toteuttama ”Reilu ehdokas” -kampanja on lähtenyt mukavasti liikkeelle ympäri Suomen. Tällä hetkellä jo yli 40 ehdokasta eri puolueista ja vaalipiireistä on antanut tukensa kampanjalle lataamalla kuvansa kampanjasivustolle ja vaalipakettejakin on toimitettu ehdokkaille eri puolilla Suomea.

Kampanjan aloitusviikolla Tampereella ja Jyväskylässä järjestettyjen tapaamisten tavoitteena oli kannustaa paikallisia ehdokkaita ottamaan tiukemmin kantaa maamme yritysvastuukysymyksiin sekä edistämään eettisiä julkisia hankintoja. Tampereella Repun paikallisryhmän aktiivit tapasivat yliopistolla yksitoista kevään ehdokasta, joiden joukossa oli sekä kokoomuksen, kristillisdemokraattien, sosiaalidemokraattien että vihreiden ehdokkaita, joista vihreiden Oras Tynkkynen oli ainoa tällä hetkellä istuva kansanedustaja. Jyväskylässä Reilu ehdokas -kampanja taas alkoi viiden kristillisdemokraattien ehdokkaan tapaamisella ja tietopakettien jakamisella.

Repun aktiivit voivat osallistua kampanjaan paitsi haastamalla oman ehdokkaansa mukaan ja toimittamalla kampanjapaketteja, myös ottamalla itsestään äänestäjäkuvan kampanjakyltin kanssa. Myös kampanjan banneria saa mieluusti käyttää! Pääset tutustumaan kampanjaan, mukana oleviin ehdokkaisiin sekä lataamaan materiaaleja Kepan Globbari-sivuston alla olevalta kampanjasivustolta.