Roskien kerääjille jaettiin 10 000 Reilun kaupan neilikkaa

14.9.2009

Eettiseen ja ekologiseen kuluttamiseen erikoistunut verkkopalvelu tempaisi ilotulituskisoissa Helsingissä 3.9.


Ilotulituksen SM-kilpailuissa panostettiin aiempaa enemmän yleiseen viihtyvyyteen ja siisteyteen. Kaivopuistossa kiersi roskapartioita tapahtuman ajan, ja myös yleisö kutsutiin roskatalkoisiin.


Kyseessä oli Hyvä kasvaa Helsingissä -liikkeen ja SuosiEkoa.fi-verkkopalvelun kanssa järjestetty tempaus, jossa jaettiin myös Reilun kaupan neilikoita Kaivopuiston alueella isojen roska-astioiden läheisyydessä. Neilikoita riitti 10 000 ensimmäiselle roskatempaukseen osallistuvalle.


SuosiEkoa.fi on eettisiä ja ekologisia vaihtoehtoja etsivien kuluttajien uusi yhteisöllinen palvelu ja markkinapaikka. Sivuston tavoitteena on edistää eettistä ja ekologista kuluttamista ja vastuullista elämäntapaa sekä jakaa tietoa ja kokemuksia vastuullisesta kuluttamisesta kiinnostuneiden ihmisten kesken. Palvelu tuo tiedot vastuullisista yrityksistä, niiden tuotteista, palveluista ja sijainnista lähelle kuluttajaa ja tekee näin eettisten ja ekologisten valintojen tekemisen kuluttajille helpommaksi. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat Suomen Kuluttajaliitto, Maan Ystävät, Reilun kaupan edistämisyhdistys ja Reilun kaupan puolesta Repu.