Kohtuuspiknik

kesäkuun 5. klo 12:00

Tervetuloa kohtuuspiknikille!

Piknik järjestetään Tokoinrannassa sunnuntaina 5. kesäkuuta. Tavoitteenamme on edistää maapallon kantokyvyn rajoissa toimivaa ja hyvinvointia oikeudenmukaisesti jakavaa taloutta. Parhaat ideat syntyvät inspiroivien alustusten, aitojen keskusteluiden ja hyvän ruoan ympärillä!

Mitä: Kohtuuspiknik. Idea on yksinkertainen: tuo mukanasi yksi, lähellä tuotetuista ja mielellään luonnonmukaisista aineksista tehty ruoka tai juoma jaettavaksi, ota mukaan oma lautanen, lasi ja ruokailuvälineet (ei kertakäyttöastioita).

Missä: Tokoinranta (nurmella Kahvila Pirittan ja leikkipuiston välissä, tunnistat paikan vihreästä teltasta) tai sadesäällä Eettisen kaupan puolesta ry:n toimisto Siltasaarenkatu 4, 7 krs. Paikka varmistuu lähempänä tapahtumaa.

Milloin: sunnuntaina 5.6. klo 12–15

Kutsu ystäväsi mukaan ja tule viettämään kanssamme aurinkoista, talouskasvupakosta ja kulutushysteriasta vapaata sunnuntaipäivää!

Kohtuuspiknik tarjoaa inspiroivan ilmapiirin ja kestävänluovaa tekemistä koko perheelle. Ohjelmassa mm.: Istuta yrtti -piste, Laita leikki kiertämään -lelunvaihto, Tärkeitä asioita -sanapaja, musiikkia ja keskustelua kohtuuden hengestä!

Järjestäjät: Kohtuutalousverkosto, Suomen luonnonsuojeluliitto, Eettisen kaupan puolesta ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Kohtuusklubi.
Kohtuuspiknik. Idea on yksinkertainen: tuo mukanasi yksi, lähellä tuotetuista ja mielellään luonnonmukaisista aineksista tehty ruoka tai juoma jaettavaksi, ota mukaan oma lautanen, lasi ja ruokailuvälineet (ei kertakäyttöastioita).

Tapahtuma Facebookissa