Työpaja vero-oikeudenmukaisuudesta

marraskuun 28. klo 12:00

Vero-oikeudenmukaisuus

Maailman varallisuudesta jopa kolmaosan arvioidaan piileskelevän veroparatiiseissa. Mikä on suuryritysten rooli veroparatiiisitaloudessa ja miten ne välttelevät verojen maksamista. Mitä vaikutuksia aggressivisella verosuunnittelulla on kehitysmaissa. Ja mitä poliittisten päättäjien tulisi tehdä asialle.

Tervetuloa Attacin ja Eettisen kaupan puolesta ry:n yhteiseen työpajaan vero-oikeudenmukaisuudesta
ottamaan asiasta selvää. Tilaisuudessa käydään läpi keinoja joilla verovälttelyn aiheuttamia haittoja voidaan tuoda esiin ja vaikuttaa päättäjien toimiin.

TYÖPAJAN OHJELMA

Lauantai 28.11
12.00: Esittäytymiset
12.15: Mitä tarkoitetaan vero-oikeudenmukaisuudella? / Omar El-Begawy, puheenjohtaja, Attac
12.45: Kampanjointi vero-oikeudenmukaisuuden puolesta / Jaakko Rissanen, kampanjakoordinaattori, Attac

13.15: Lounas

14.00: Ryhmätöitä vero-oikeudenmukaisuudesta
. Työryhmiä ainakin veroparatiiseihin liittyvistä tempauksista, peleistä ja piirtämisestä. Ryhmien teemoja voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan.

16.30: Ryhmätöiden purkua
17.00: Kiitos ja näkemiin!

Työpaja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja se järjestetään Osuuskunta Oma Maan tiloissa Kalliossa, Kaarlenkatu 15. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumista osoitteeseen attac@attac.fi viimeistään torstai-iltana 26.11. Ilmoitathan samalla myös mahdollisista ruoka-allergioista. Helsingin ulkopuolelta tulevien matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuvälineen mukaan.

Lisätietoja saa Jaakolta 040 514 1551 / jaakko.rissanen@helsinki.fi tai Omarilta 040 504 3561 / omar.elbegawy@attac.fi