Eetin syystapaaminen

marraskuun 14. klo 10:00

Tervetuloa Eetin syystapaamiseen Helsingin Rastilaan lauantaina 14. marraskuuta!

Tule tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin, vaihtamaan ajatuksia sekä oppimaan uutta niin elektroniikkatuotannosta ja konfliktimineraaleista kuin erilaisista toimintatavoista oikeudenmukaisen maailmantalouden edistämiseksi. Helsingin Rastilan kartanossa järjestettävä syystapaaminen kokoaa yhteen uusia ja vanhoja eettiläisiä sekä muita Eetin teemoista kiinnostuneita ihmisiä – tule sinäkin oppimaan ja viihtymään!

Aloitamme lauantaina 14.11. aamukahvilla klo 9.30. Eettisen kaupan puolesta ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään klo 10-12 ja lounaan jälkeen alustavassa ohjelmassa on mm. käytetyn elektroniikan purkusessio ja some-työpaja. Halukkaat pääsevät kokeilemaan myös International Trade Game -vapaakauppasimulaatiota. Illalla luvassa vapaata seurustelua ruokaa, saunomista ja ehkä uimistakin aina kello 20 saakka, jonka jälkeen halukkaat jatkavat Helsingin yöhön. Mukaan voi tulla koko päiväksi tai vain tiettyyn osaan päivästä.

Ilmoittautumiset tiistaihin 10.11. mennessä: miika@eetti.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero), mahdolliset allergiat ja mistä tulet. Kysy etukäteen mahdollisista matkakulukorvauksista.

Lämpimästi tervetuloa!

---

Mitä: Eetin syystapaaminen
Missä: Isännänkartano / Rastila Camping, Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki
Milloin: lauantaina 14.11. klo 9.30-20.00