Tule mukaan Maailma kylässä -festareille!

15.4.2015

Eetin vapaaehtoisia kahvilassa 2013

Haluaisitko osallistua vapaaehtoistoimintaan ja tehdä varainkeruuta tärkeiden asioiden puolesta? Eetillä on kaksi Reilun kaupan kahvilaa Maailma kylässä -festareilla ja tarvitsemme paljon vapaaehtoisia, ota siis kaverisikin mukaan. Vapaaehtoisten työpanos on erittäin tärkeää Eetin toiminnan kannalta, ja osallistumisesta saat varmasti mahtavaa kokemusta ja paljon hyvää mieltä! Kahviloiden tuotot käytetään Eetin toiminnan edistämiseen.

 Maailma kylässä -festarit järjestetään viikonloppuna 23.-24.5. Helsingin Kaisaniemessä. Festareilla on ainutlaatuinen tunnelma, ja vapaaehtoisena pääset kurkistamaan festareita myös järjestäjän puolelta.

 Kahvilavuorot ovat nelituntisia. Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Myös perjantai-illan pystyttämisessä ja sunnuntai-illan purkamisessa tarvitaan joitain käsipareja avuksi. Otamme tietenkin huomioon vuorotoiveet. Kahvilatoimintaan saa perehdytyksen, eikä työ vaadi aikaisempaa kokemusta. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saa tarvittaessa osallistumistodistuksen. Reilua kahvia ja teetä saa juoda vuoronsa aikana niin paljon kuin jaksaa.

 Ilmaise halukkuutesi mielellään heti mutta viimeistään 10.5. mennessä osoitteeseen nina.lehti@eetti.fi. Kysele minulta lisätietoja, jos joku juttu mietityttää.

 Festarit verkossa http://www.maailmakylassa.fi/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/maailmakylassa?fref=ts

 Kysy tarvittaessa lisätietoja mahdollisista matkakorvauksista.