Reilun kaupan kahvila Maailma kylässä -festivaalilla

toukokuun 23. klo 11:00 - toukokuun 24. klo 18:00

Eetillä on aikaisempien vuosien tapaan Reilun kaupan kahviloita Helsingin Kaisaniemessä järjestettävällä Maailma kylässä -festivaalilla. Kahta kahvilaa pyörittää vuosittain 40-50 reipasta vapaaehtoista. Vapaaehtoisten työpanos on erittäin tärkeää Eetin toiminnan kannalta, ja osallistumisesta saat varmasti mahtavaa kokemusta ja paljon hyvää mieltä! Kahviloiden tuotot käytetään oikeudenmukaisemman maailmankaupan edistämiseen.

Kahvilavuorot ovat nelituntisia. Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Myös perjantai-illan pystyttämisessä ja sunnuntai-illan purkamisessa tarvitaan joitain käsipareja avuksi. Otamme tietenkin huomioon vuorotoiveet. Kahvilatoimintaan saa perehdytyksen, eikä työ vaadi aikaisempaa kokemusta. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saa tarvittaessa osallistumistodistuksen. Reilua kahvia ja teetä saa juoda vuoronsa aikana niin paljon kuin jaksaa.

Ilmaise halukkuutesi mielellään heti mutta viimeistään 10.5. mennessä osoitteeseen nina.lehti@eetti.fi. Kysele minulta lisätietoja, jos joku juttu mietityttää.

Festarit verkossa http://www.maailmakylassa.fi/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/maailmakylassa?fref=ts

Kysy tarvittaessa lisätietoja mahdollisista matkakorvauksista.

Kevätterveisin,

Nina