Ravintolapäivä: Reilu suklaakahvila

helmikuun 15. klo 12:00

Tiedätkö sinä mistä suklaasi on peräisin? Euroopanlaajuinen Make Chocolate Fair! –kampanja on vuoden 2014 alusta asti levittänyt reilummin tuotetun suklaan ilosanomaa. Ihanan herkun taakse kätkeytyy ikävä todellisuus: suklaa tuotetaan usein työntekijöitä riistäen ja lapsityövoimaa hyväksikäyttäen.

Me tahdomme parempaa! Make Chocolate Fair! –kampanja on kerännyt 70 000 vetoomusnimeä reilumman suklaan puolesta, mutta menestyksekkäästi alkanut matka jatkuu. Siksi Eettisen kaupan puolesta ry järjestää ravintolapäivänä suklaakahvilan, joka tarjoilee reilumpia suklaaleivonnaisia makeannälkäisille! Miltä kuulostaisivat esimerkiksi lakritsi-suklaaleivokset tai suklaa-punajuurikakku? Tarjolla on myös kahvia ja teetä sekä reilun suklaan maistiaisia. Samalla voit kuulla lisää kampanjasta tai allekirjoittaa vetoomuksen suklaantuotannon parantamiseksi.

Lakritsi-suklaakuppikakku 2,5e
Suklaa-punajuurikakku 2,5e
Appelsiini-suklaajuustokakku 2,5e
Yksi kutakin -lautanen 6e

Kahvi/tee ainoana ostoksena 1e, muussa tapauksessa sisältyy hintaan.


Suklaakahvila järjestetään Antikvariaatti Sofiassa (Vuorikatu 5, Helsinki). Avaamme kahvilan klo 12 ja suljemme sen klo 18 tai kun leivokset loppuvat.

Lämpimästi tervetuloa!