Harjoitteluun tai työkokeiluun Eetille?

25.8.2014

Eettisen kaupan puolesta ry etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa kampanja-avustajaksi loppuvuodeksi 2014, mieluiten vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Tehtävän voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan jo syyskuun loppupuolella.

Kampanja-avustaja on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksen kampanjoita, etenkin eettisempään tekstiilituotantoon tähtäävää Puhtaat vaatteet -kampanjaa. Lisäksi hän voi oman kiinnostuksensa mukaan tehdä töitä globaalikasvatustoiminnan parissa. Hän avustaa myös toimiston tehtävissä, kuten nettisivujen päivityksessä, jäsenviestinnässä sekä koulutusten ja muiden tapahtumien järjestämisessä. Työtehtävistä sovitaan tarkemmin hakijan omien toiveiden ja taitojen pohjalta.

Toivomme kampanja-avustajalta sujuvaa kynää, kokemusta järjestötoiminnasta, reipasta otetta ja kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimintaamme kohtaan. Kielitaito ja hyvät tietotekniikkataidot ovat plussaa.

Me tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden perehtyä yritysvastuun ja maailmankaupan kysymyksiin sekä erittäin mukavan työilmapiirin toimistossamme Helsingin Töölössä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus perjantaihin 12.9. klo 16 mennessä osoitteeseen: info (at) eetti.fi otsikolla Harjoittelu/työkokeilu. Hakijoita kehotetaan selvittämään tukimahdollisuuksia oppilaitoksensa tai työvoimatoimiston kanssa.

Lisätietoja voi kysyä vt toiminnanjohtaja Anna Ylä-Anttilalta puhelimitse 050 349 5230 keskiviikkona 10.9. kello 13-14 tai sähköpostitse anna (at) eetti.fi.