Reilun kaupan kahvila Maailma kylässä -festareilla

toukokuun 24. klo 11:00 - toukokuun 25. klo 18:00

Tule mukaan Maailma kylässä -festareille! Eetillä on tänä vuonna kaksi Reilun kaupan kahvilaa festareilla ja tarvitsemme viimevuotista enemmän vapaaehtoisia, ota siis kaverisikin mukaan. Tässäpä helppo ja hauska tapa osallistua! Iloista festaritunnelmaa, hyvää kahvia ja "siinä sivussa" sitä tärkeintä: oikeudenmukaisemman maailmankaupan edistämistä!

Maailma kylässä -festarit järjestetään totuttuun tapaan toukokuun viimeisenä viikonloppuna (24. -25.5) Helsingin Kaisaniemessä. Eetin jäsenenä voit hakea korvauksia matkakuluihin, kannattaa siis tulla kauempaakin.

Kahvilavuorot ovat nelituntisia. Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Myös perjantai-illan pystyttämisessä ja sunnuntai-illan purkamisessa tarvitaan joitain käsipareja avuksi. Keskiviikkoiltana 14.5 järjestetään pienimuotoinen perehdytys kahvilatoimintaan, ihan kylmiltään ei siis hommiin joudu. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saa tarvittaessa osallistumistodistuksen. Reilua kahvia ja teetä saa juoda vuoronsa aikana niin paljon, kuin jaksaa. Saat myös lipun päättäjäisbileisiin. Ilmoita itsesi tai kysy lisätietoja: natalia(ät)eetti.fi, 0466285861.

Festarit verkossa: http://www.maailmakylassa.fi/