Eetin uusien aktiivien iltamat

helmikuun 20. klo 17:30

Oletko kiinnostunut siitä, mistä päivittäiset kulutushyödykkeesi tulevat? Haluatko maailmaan reilumpaa kaupankäyntiä? Kismittääkö kehitysmaiden työläisten polkeminen, halpatyövoiman hyväksikäyttö ja maailmanlaajuinen epäoikeudenmukaisuus?

”Kismittää!”

No, niin meitäkin! Tule Eettiin kanavoimaan kismityksesi rakentavasti.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista. Herätämme keskustelua globaalin tuotannon ongelmista ja kannustamme yrityksiä vastuullisuuteen.

Eetin aktiivina voit olla mukana rakentamassa parempaa huomista. Vetoamme päättäjiin yritysten verovälttelyn kitkemiseksi. Vaadimme eettistä elektroniikkaa ja inhimillisiä työoloja vaatteittemme ompelijoille. Kun juomme viiniä tai syömme suklaata, haluamme ne Reiluna.

20.2. on oiva päivä hypätä mukaan, kun Helsingin paikallisryhmä järjestää potentiaalisille maailmaparantajille suunnatun uusien illan. Tule kuulemaan toiminnasta, tapaamaan aktiiveja ja nauttimaan leivoksia Helsingin Töölöön 17:30.

Kuka tahansa voi toimia eettisen kaupan puolesta – hyvässä porukassa se vaan on hauskempaa. Lisää tietoa touhuista ja kampanjoista antaa ryhmän koordinaattori Eveliina Pääkkönen: h.eveliina.paakkonen(ät)gmail.com