Kampanjaryhmän ensimmäinen tapaaminen

helmikuun 19. klo 17:00

Eettiin on perustettu kampanjaryhmä, jonka tarkoituksena on tuoda teemojamme näkyväksi maailman turuilla ja toreilla. Tapahtumia tullaan järjestämään ainakin Puhtaat Vaatteet -, MakeITFair -, Make Chocolate Fair - ja Reilut Rypäleet- kampanjoihin liittyen. Ryhmä hoitaa tapahtumien ideoinnin, aktiivien rekrytoimisen, toteutuksen sekä tiedottamisen sähköpostilistoilla ja sosiaalisessa mediassa. Joukkoomme tarvitaan monipuolista osaamista ja innostuneisuutta. Kaikilla kiinnostuneilla on nyt mahtava tilaisuus toteuttaa itseään tärkeiden asioiden puolesta mukavassa seurassa!

Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 19.2 klo 17.00 Kiasman kahvilassa Helsingissä. Tarkoituksena on kaavoittaa vuoden tapahtumia ja suunnitella tarkemmin Make Chocolate Fair- kamppanjaa, josta on lyhyt kuvaus sähköpostin lopussa.

Jos et pääse tapaamisiin ja haluat pysyä ajan tasalla kampanjaryhmän toiminnasta, mailaa allekirjoittaneelle (liisa.lahti(ät)lut.fi). Voimme myös tarvittaessa yrittää järjestää esim. Skype-yhteyden. Koska ryhmä on uusi, sen toimintamuodot hakevat vielä uriaan, joten kaikki ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita!

Ulkopaikkakuntalaiset voivat tiedustella Lotalta (lotta(ät)eetti.fi) mahdollisuudesta saada matkakorvauksia työryhmän kokouksiin osallistumiseen.

Kampanjaryhmän puolesta erittäin innostunein terveisin,

-Liisa
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Liisa Lahti
0408496919
liisa.lahti(ät)lut.fi