Eettisen kaupan puolesta ry etsii harjoittelijaa

20.11.2013

Eettisen kaupan puolesta ry etsii harjoittelijaa alkuvuodeksi 2014 vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Harjoittelun voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan, mielellään jo tammikuussa. 

Harjoittelija on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksen kampanjoita, etenkin syksyllä 2013 alkanutta uutta kampanjaa yritysten verovastuusta. Harjoittelija avustaa myös toimiston tehtävissä, kuten nettisivujen päivityksessä, jäsenviestinnässä sekä koulutusten ja muiden tapahtumien järjestämisessä. Työtehtävistä sovitaan tarkemmin harjoittelijan omien toiveiden ja taitojen pohjalta.

Odotamme sinulta sujuvaa kynää, kokemusta järjestötoiminnasta, reipasta otetta ja kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimintaamme kohtaan. Kielitaito ja hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden perehtyä yritysvastuukysymyksiin ja tutustua alan järjestöjen toimintaan, sekä erittäin mukavan työilmapiirin toimistossamme Helsingin Töölössä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa 10.12. klo 16 mennessä osoitteeseen: lotta(at)eetti.fi. Viestiin otsikoksi Harjoittelija. Harjoittelusta ei makseta palkkaa, joten hakijoita kehotetaan selvittämään tukimahdollisuuksia oppilaitoksensa tai työvoimatoimiston kanssa. Haastattelut järjestetään ja valinta tehdään viikolla 51.

Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtaja Lotta Staffansilta puhelimitse 050 349 5230 tai sähköpostitse lotta(at)eetti.fi.