Tempaus vero-oikeudenmukaisuuden puolesta

marraskuun 1. klo 10:00

Eettisen kaupan puolesta ja Suomen Attac järjestävät perjantaina kello 10-12 Asema-aukiolla Helsingissä VEROPARATIISIMATKAT -kampanjan tempauksen. Tule tempaisemaan kanssamme verovälttelyn hillitsemiseksi. Avaamme perjantaina aamunapäivänä Veroparatiisimatkojen esittelyteltan Asema-aukiolle, jossa veromatkaoppaamme esittelevät veromatkakohteita ohikulkeville ihmisille. Tempauksessa kannustetaan ihmisiä allekirjoittamaan vetoomus verovälttelyn hillitsemiseksi ja maakohtaisen kirjanpidon ottamiseksi käyttöön.

Tempaus on tarkoitus toteuttaa pilke silmäkulmassa. Mikäli haluat olla kampanjoinnissa mukana niin voit tulla paikalle veromatkaoppaana esittelemään lomakohteita (löytyvät kampanjan sivuilta), jakamaan kampanjaflyereita ja päivystämään teltalla pöydän ääressä nimiä keräten. Tapahtumaan pyritään pukeutumaan tummiin, siisteihin vaatteisiin. Osallistujat saavat käyttöönsä kultaisen ”veroparatiisimatkat” -nimikyltin sekä keltaisen ”matkatoimistohuivin”.

Mukaan voi tulla vaikka aihe ei olisikaan entuudestaan tuttu. Jos innostuit tempauksesta tai haluat aiheesta lisätietoja, ota yhteyttä anu(at)eetti.fi tai 044 3071123.