Eetin verovideon suunnittelu

elokuun 28. klo 16:30

Eetti käynnistää syksyllä uuden kampanjan vero-oikeudenmukaisuuden puolesta. Kampanja toteutetaan yhdessä Kepan, Attacin, Changemakerin ja muutamien muiden järjestöjen kanssa. Kehitysmaat menettävät vuosittain satoja miljardeja euroja pääomapaon seurauksena; rikkaisiin maihin ja veroparatiisien salaisuuslakien taakse päätyy noin yhdeksän kertaa maailman yhteenlaskettuja kehitysyhteistyömäärärahoja vastaava summa. Ylivoimaisesti suurin osuus kehitysmaiden veromenetyksistä on seurausta monikansallisten yritysten lain puitteissa tapahtuvasta verovälttelystä. Tulemme kampanjassamme vaatimaan poliittisia päättäjiä velvoittamaan monikansallisia yrityksiä raportoimaan kirjanpitonsa avoimesti jokaisesta maasta, jossa ne toimivat.

Oletko kiinnostunut vero-oikeudenmukaisuudesta? Haluaisitko saada lisää kokemusta kampanjoinnista? Kampanjan suunnittelutiimiin voi tulla mukaan kuka tahansa aiheesta kiinnostunut. Olethan yhteydessä Lottaan, jos haluat mukaan kampanjoimaan: lotta (ät) eetti.fi, 050 349 5230.

Eetti on myös tekemässä aiheesta videon, jonka ensimmäinen suunnittelukokous pidetään keskiviikkona 28.8. Eetin toimistolla Helsingissä, os. Töölöontorinkatu 2B 4. krs. Jos sinulla on ideoita videon toteutuksesta, tai aihe muuten vaan kiinnostaa, niin olet tervetullut mukaan!