Eetin syystapaaminen

marraskuun 9. klo 11:00 - marraskuun 10. klo 12:00

Eettisen kaupan puolesta ry:n syystapaaminen kokoaa taas marraskuussa vanhoja ja uusia eettiläisiä sekä muita Eetin teemoista kiinnostuneita ihmisiä vaihtamaan ajatuksia oikeudenmukaisesta maailmankaupasta ja sen edistämisestä.

Tampereen lähellä, Näsijärven rannalla sijaitsevassa Antaverkan leirikeskuksessa järjestettävässä syystapaamisessa keskustellaan mm. siitä, miten voimme vaikuttaa talouspolitiikkaan ja yritysten toimintaan, mitä on arvopohjainen toiminta ja miksi tarvitaan vero-oikeudenmukaisuutta. Lisäksi syödään hyvin ja vietetään laatuaikaa hyvien tyyppien kanssa. Tätä tapahtumaa ei kannata missata!

Syystapaamisen alustava ohjelma:

lauantai 9.11.

11-12:30 Saapuminen leirintäkeskukseen ja kevyt lounas
12:30-13:15 Esittäytymiset ja kuulumiset paikallisryhmistä
13:15-14:00 Arvopohjainen lähestymistapa Eetin toimintaan (Kepan kampanjakoordinaattori Katja Hintikainen)
14:00-15:00 Tulevan toiminnan suunnittelu – mihin suuntaan Eetti on menossa? Mihin suuntaan pitäisi mennä? (Katja Hintikainen)
15:00-15:30 Kahvitauko
15:30-16:30 Kuinka kampanjoida vero-oikeudenmukaisuuden puolesta? (Eetin toiminnanjohtaja Lotta Staffans)
16:30-17:30 Pienryhmätyöskentelyssä paneudutaan m.m. tempausten suunnitteluun ja viestintään
17:30 → vapaata hengailua, saunomista, eettistä kokkailua, leffoja, vastamainoksia jne.

Sunnuntaina 10.11. aloitamme aamiaisella ja klo 9.30 alkaen pidetään Eetin syyskokous, jossa valitaan mm. Eetille uusi hallitus. Onko sinulla kiinnostusta lähteä ehdokkaaksi Eetin hallitukseen? Lue lisää hallituksen työskentelystä ja ilmianna itsesi: http://www.eetti.fi/node/1413. Viikonloppu päättyy Eetin tarjoamaan lounaaseen sunnuntaina puoliltapäivin.

Olitpa mukana Eetin perustamisessa tai kuulit meistä ensimmäistä kertaa viime viikolla – jos oikeudenmukaisen maailmankaupan edistäminen on lähellä sydäntäsi, tämä tapahtuma on sinulle!

Ilmoittaudu mukaan Anulle ke 30.10. mennessä: anu (at) eetti.fi, 044 307 1123. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero), mahdolliset allergiat ja mistä tulet. Syystapaamisessa tarjoillaan kasvisruokaa.

Eetti korvaa jäsentensä matkakulut matkakuittia vastaan. Pyrimme järjestämään kaikille osallistujille autokuljetuksen Tampereen rautatieasemalta Antaverkan leirikeskukseen. Leirikeskukseen pääse myös Tampereen linja-autoasemalta bussilla nro 85 (matka kestää reilun tunnin). Jos sinulla on auto käytössäsi niin ilmoita siitä meille, niin voimme yrittää sumplia kyytejä kaikille. Omat lakanat/makuupussi ja pyyhe mukaan. Lähetämme lisätietoa kuljetuksista ja muista käytännön asioista vielä lähempänä tapahtumaa.

Tehdään Eetin syystapaamisesta perinne – lämpimästi tervetuloa!