Eettinen keittiö -luentokurssi Espoossa

syyskuun 10. klo 17:30 - syyskuun 24. klo 19:00

Tule oppimaan eettisestä ruoanlaitosta!

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) järjestää yhdessä Espoon työväenopiston kanssa luentokurssin eettisestä keittiöstä.

Onko lähituotanto eettisempää kuin Reilu kauppa? Onko luomuruoka terveellisempää? Kummat ovat talvisaikaan ilmastoystävällisempiä, espanjalaiset vai suomalaiset tomaatit? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen Eettinen keittiö -luentosarjassa, jossa sukelletaan ruoanlaiton eettisiin kysymyksiin. Kurssilla saat myös reseptejä ja eettisen ruokaintoilijan käsikirjan.

Kurssi järjestetään 10.–24.9.2013. Se sisältää kolme luentokertaa joiden aiheina ovat: 10.9. Globaalit ruokamarkkinat ja Reilu kauppa 17.9. Luomutuotanto ja lähiruoka 24.9. Kausiruoka ja ruoan ilmastovaikutukset.

Ilmoittautuminen alkaa jo 16.8 perjantaina, joten kannattaa varmistaa paikkansa ajoissa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot joko työväenopiston sivuilta tai kurssin vetäjältä Anna Härriltä osoitteesta: anna.haerri@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!