Eetti Educa-messuilla 25.-26.1.

tammikuun 25. klo 12:00 - tammikuun 26. klo 19:00

Eetti tarjoaa opettajille ja kasvattajille tietoa, opetusmenetelmiä ja -materiaaleja sekä toiminnallisia kouluvierailuja. Eetin globaalikasvatuspalveluihin voi tutustua paremmin Educa-messuilla 25.-26.1. Esittelyssä erityisesti tuore Globaalin kuluttajan foorumi -verkkomateriaali, joka on suunnattu yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Syyslukukauden aikana sadat nuoret ehtivät jo tutustua foorumilla arkipäivän kulutuksen ja globaalien kehityskysymysten välisiin yhteyksiin ja perehtyivät siihen, mitä on vastuullisen kuluttaminen.

Messuilla Eettin löytää Kansalaisvaikuttamisen torilta, joka on kansalaisjärjestöjen oma osasto Educa-messuilla. Torilla on tavattavissa Eetin lisäksi kymmeniä järjestöjä, jotka työskentelevät muun muassa ihmisten ja eläinten oikeuksien, lasten hyvinvoinnin, nuorten osallistumisen, ympäristön, kestävän kehityksen ja globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta.

Educa-messut ovat Suomen johtava koulutus- ja opetusalan tapahtuma. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 25.-26.1.2013.

Lisätietoa Kansalaisvaikuttamisen torista löydät täältä. Tervetuloa!