Ympäristötoimintapäivät

helmikuun 1. klo 16:00 - helmikuun 3. klo 16:00

Ympäristötoimintapäivät johdattavat sinut ilmastotoimintaan, kansainväliseen yhteistyöhön, kestävään elämäntapaan ja yritysten yhteiskuntavastuuseen. Miten sinä voit vaikuttaa maailmaan missä elämme?

Vuosittain järjestettävien ympäristötoimintapäivien teemana 2013 on Rajattu planeetta - rajaton liike.

Tule mukaan Eetin ja Maan ystävien yhteiseen työpajaan Kulutuksen jäljet -minne ne johtavat? Työpajassa pohditaan arkisen kulutuksemme vaikutuksia maailmaan. Kaikki me tarvitsemme vaatteita, ruokaa ja kodin. Ilman kännykkää tai tietokonetta ei enää tule toimeen. Mutta millaisen jäljen näiden tuotteiden kulutus jättää ympäristöön? Millaisia ihmisiä löytyy tavaroidemme takaa? Lisäksi pohditaan kenellä on vastuu huolehtia, ettei kulutuksemme tuhoa ympäristöä tai riistä kehitysmaiden ihmisiä.

Viikonlopun aikana on tarjolla myös monia muita työpajoja ja hauskaa yhteistä ohjelmaa. Työpajoissa sukelletaan ilmastotoimintaan, luonnonsuojeluun, kansainväliseen yhteistyöhön, kestävään elämäntapaan ja yritysten yhteiskuntavastuuseen. Lisäksi tarjolla on luontoretkiä, seikkailurata, leffoja, videotervehdyksiä maailmalta ja ennen kaikkea mukavaa seuraa.

Ympäristötoimintapäivät on globaaleista ympäristö- ja kehitysasioista kiinnostuneille 16-20 -vuotiaille. Ohjelma on kaksikielinen. Osallistumismaksu 50 € sisältää matkat, majoitukset ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa miljoaktion.fi.

Eetin ja Maan ystävien työpajasta saa lisätietoja Katja Hintikaiselta, katja@eetti.fi, 044 534 8467