Videokurssi Eetin jäsenille

joulukuun 18. klo 11:00 - tammikuun 11. klo 18:00

Eetti tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia tekemään omia videoita. Kahden päivän videokurssin aikana teemme digitaalisia tarinoita ja animaatioita sekä opimme videohaastattelujen tekniikkaa.

Tarkoituksena on perustaa Eetille oma Youtube-kanava, jonne voimme ladata videoita Eetin teemoista. Miltä kuulostaa vaikkapa video työpaikkahaastattelusta, jossa pomo ilmoittaa, että työaika on 80 tuntia viikossa ja palkka 28 euroa kuukaudessa?

Kurssi pidetään tiistaina 18.12. klo 9-15 sekä perjantaina 11.1. klo 10-16 Eetin toimistolla Helsingissä, os. Töölöntorinkatu 2B 4 krs. Kurssin vetäjä on pitkän linjan eettiläinen Ingrid Svanfeldt, joka tekee työkseen videoreportaaseja mm. Ylelle.

Mukaan mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset Lotalle keskiviikkoon 12.12. mennessä: lotta ät eetti.fi, 050 349 5230. Voit ilmoittautua pelkästään toiseen koulutuspäivään, ellet pääse molempiin, mutta toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni osallistuu koko kurssiin. Eetti korvaa jäsentensä matkakulut.

Kurssilla käytetään editoinnin ilmaisohjelmaa (Moviemaker), jonka voi ladata netistä. Jos sinulla on oma kannettava tietokone, kamera ja muistitikku tai ulkoinen kovalevy niin ne kannattaa ottaa kurssille mukaan. Tarkempaa tietoa tarvittavasta tekniikasta lähetetään osallistujille ensi viikon loppupuolella, eikä oma varustus ole välttämätöntä sillä Eetiltä ja Ingridiltä saa myös lainata tietokoneita yms.

Tervetuloa!