Eetille valitaan uusi hallitus marraskuussa - asetu sinäkin ehdolle!

26.10.2012

Eetti ry valitsee uuden hallituksen Lahdessa 18.11 pidettävässä syyskokouksessaan. Näin vuoden 2012 hallituslainen Johanna Lassy kertoo omista kokemuksistaan Eetin hallituksessa:

Olen mukana Eetin hallituksessa ensimmäistä vuotta ja melko uusi myös Eetissä. Pakko myöntää, että hallitukseen tulo jännitti – turhaan. Tämä on ollut mainio aitiopaikka oppia kansalaisjärjestössä toimimisesta ja kasvattaa omaa osaamistaan. Eetin hallituksessa pääsee ottamaan kantaa, linjaamaan järjestön toimintaa sekä tutustuu aivan mahtaviin ja asiantunteviin ihmisiin. Hallitus toimii tiiviissä yhteistyössä järjestön toiminnanjohtajan ja muiden työntekijöiden kanssa.

Uudelta hallituslaiselta vaaditaan intoa paneutua eettiseen maailmankauppaan, kokouksia pelkäämätöntä asennetta ja halua ottaa vastuuta. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, joten hieman aikaa on hallitustyöhön voitava laittaa. Vaatimuslistasta huolimatta omia kykyjään ei kannata aliarvioida! Hallituksen jäsenyys sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Vaikka aivan kaikesta ei heti tietäisikään, muilta kyllä oppii. Hallitukseen kaivataan ihmisiä monista eri taustoista: tiedätkö jotakin varainhankinnasta tai viestinnästä? Vai onko jäsenhankinta sinulle tuttua?

Vapaaehtoisten varassa toimivalle järjestölle oman ajan, osaamisen ja työpanoksen antaminen on todella arvokasta. Tämän vuoden aikana olen kokenut, että Eetin hallituksessa pääsee tekemään vapaaehtoistyötä, jolla on merkitystä koko maailman kannalta.”

Kiinnostuitko? Ota yhteys toiminnanjohtaja Lotta Staffanssiin: lotta at eetti.fi, 050 349 5230.

johanna lassy

Johanna Lassy