Eetti mukana DigiExpossa

marraskuun 2. klo 13:00 - marraskuun 4. klo 19:00

Suomen suurimmat elektroniikkamessut eli DigiExpo on jo kohta täällä. MakeITfair-kampanja on perinteiseen tapaan mukana messuilla, jotka pidetään Helsingin messukeskuksessa 2.-4.11. Tänä vuonna haluamme herätellä keskustelua erityisesti elektroniikkajätteeseen liittyvistä ongelmista sekä kierrätyksestä. Euroopassa tuotetaan peräti 50 miljoonaa tonnia sähkö- ja elektroniikkaromua vuosittain. Lähetän tarkempia tietoja makeITfairin osastosta vielä myöhemmin niille, jotka ilmoittautuvat mukaan messuille. Ohikulkijat voivat osallistua mm. kännykänheittokilpailuun!

Osastolle tarvitaan siis päivystäjiä koko viikonlopun ajaksi. Samalla pääsee tietysti itsekin ilmaiseksi messuille tutustumaan muihin näytteilleasettajiin (samaan aikaan on myös hifiexpo ja skiexpo).
Päivystäjiä tarvitaan seuraavina aikoina:
pe 2.11 klo 11-20
la 3.11 klo 8.30-19
su 4.11 klo 9.30-17

Ilmoittaudu siis Lotalle ja kerro milloin olisit pääsemässä paikalle ja kuinka pitkäksi aikaa: lotta at eetti.fi, puh. 050 349 5230. Mukaan voi tulla vaikka vain pariksi tunniksi ja vaikkei kampanja olisikaan entuudestaan tuttu sillä paikalla on aina kaksi päivystäjää. Eetti korvaa jäsenilleen matkakulut.

Nähdään DigiExpossa!