Kiekkujaiset Joensuussa!

lokakuun 6. klo 12:30

Kiekkujaiset on Liekku Ry:n järjestämä kaikille avoin ja maksuton lapsiperhetapahtuma, joka järjestetään lauantaina 6.10.2012 Joensuun Tiedepuiston netWork Oasiksessa kello 9.30-15.00.

Tapahtumassa saa mm. kantoliina- ja kestovaippaopastusta sekä imetystukea. Mukana on myös kirpputori kestovaipoille, kantoliinoille ja kanto- ja imetysvaatteille sekä leluille, kantoliina- ja kestovaippamyyjiä sekä vaihtotori lastenvaatteille sekä lastentarvikkeille. 

Eetin Joensuun ryhmä on tapahtumassa mukana, ja voi tulla ständille tai vain moikkaamaan!

Tapahtuma kantaa nimeä 'Rinnalla eläen', Liekun tämänvuotisen Imetys-teemavuoden myötä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään imetysaiheinen luento, imetystietovisa, imetysaiheinen showroom, sekä 'Imetyshetkiä' -valokuvanäyttely, joka esittää kahdentoista erilaisen äidin kokemuksen itselleen merkityksellisestä imetyskuvasta. Näyttelyn tavoitteena on edistää imetystä kertomalla, että jokainen imetys on epätäydellisyydessään ainutlaatuinen. Valokuvaprojekti, jonka pohjalta näyttely syntyi, on kahden imetystukiäidin ja Imetyksen tuki ry:n yhteistyöprojekti. 

Kiekkujaisissa riittää myyjien ja kirpputorin lisäksi toiminnallisuutta kaikenikäisille vierailijoille. Kantovälineistä kiinnostuneiden iloksi tapahtumassa järjestetään liinailumuotia esittelevä muotinäytös ja käsityöihmisiä palvelee vaippaompelun saloihin opastava ompelupiste. Perheen pienimmille tapahtumasta löytyy Sanarattaan järjestämiä lorutuokioita sekä leikki- ja toimintapiste. Koko perheen viihtyvyyden takaavat kahvion herkut.