Hae Eetin vapaaehtoiseksi Nicaraguaan!

1.6.2012

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Etvo-haku on avattu ja vapaaehtoispaikkoja on tarjolla esimerkiksi naisten oikeuksia ajavassa järjestössä Sambiassa, Reilun kaupan keskusosuuskunnassa Nicaraguassa tai perulaisessa kierrätyskeskuksessa.

"La Florida niminen tuottajayhteisö sijaitsee vuorilla yli tunnin matkan päässä Guabon keskustasta. Rannikkotasangon banaanipellot vaihtuvat monipuolisempaan kasvistoon, kasviston lomasta avautuu upeita maisemia, ja korvat menevät lukkoon kun nousemme nopeasti yli kilometrin korkeuteen", kirjoittaa Eetin vapaaehtoinen Laura Keränen, joka kertoo blogissaan elämästään Reilun kaupan banaanitilalla Ecuadorissa.

Seuraava Eetin vapaaehtoinen pääsee tutustumaan kahvia tuottavaan osuuskuntaan Nicaraguassa. Tierra Nueva -nimiseen Reilun kaupan keskusosuuskuntaan kuuluu yhteensä yli 500 pienviljelijäperhettä.

Jos kiinnostuit vapaaehtoistyöstä kehitysmaissa, lue lisää kohdemaista ja hakuohjeista Etvon nettisivuilta ja jätä hakemus 3.9. mennessä.

Etvo on Kepa ry:n vapaaehtoisohjelma. Kaikki työtä tarjoavat järjestöt ovat Kepan jäsenjärjestöjen paikallisia yhteistyökumppaneita.