Vapaaehtoisia tarvitaan Eetin Reilun kaupan kahvilaan 26.-27.5!

24.4.2012

Suosittu vuosittainen Maailma kylässä -festivaali tarjoaa taas oivan mahdollisuuden helppoon ja tärkeään vapaaehtoistyöhön Eetin Reilun kaupan kahvilassa. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

*Mihin: Maailma Kylässä -festivaali, Reilun kaupan kahvila
*Milloin: 25.5-27.5. (pe-iltana kahvilan rakentaminen)
*Mitä: Kahvin/teen keittoa ja tuotteiden myyntiä
*Miten: Ilmoittaudu ulla.immonen at uta.fi 7.5. mennessä
*Mitä siitä saa: Koulutuksen ulkoilmakahvilan pitämiseen, hyvää meininkiä, teetä ja kahvia työvuoroissa sekä su-illan staffibileet
*Miksi: Koska
a) kahvilan pitäminen hyvässä seurassa toukokuun auringossa on KIVAA
b) vapaaehtoistyöstä tulee hyvä mieli
c) saat mahdollisuuden työlläsi tukea reilumpaa maailmankauppaa :)

Ilmoittaudu siis heti mukaan kahvilakoordinaattorille Ullalle: ulla.immonen at uta.fi


***
Maailma kylässä -festivaali järjestetään jälleen Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 26.-27.5.2012. Eetti pitää edellisvuosien tapaan Reilun kaupan kahvilaa Mahdollisuuksien tori -teltassa lauantaina 26.5. klo 9-20 ja sunnuntaina 27.5. klo 10-18.

Nelisenkymmentä vapaaehtoista pitävät joka vuosi huolen siitä, että festarikävijät saavat tuoretta ja Reilua kahvia ja naposteltavaa. Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella vapaaehtoisia tarvitaan myös rakentamaan kahvilaa perjantai-iltana ja lauantai-aamuna sekä purkutalkoisiin sunnuntaina alkaen klo 18. Eetti tarjoaa koulutuksen, hyvää meinkinkiä, määrättömästi kahvia ja teetä työvuorossa, sekä staffibileet sunnuntai-iltana festareiden jälkeen.

Jos kalenteristasi löytyy toukokuun viimeisellä viikonlopulla tilaa, niin ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan kahvilakoordinaattoreille Ulla Immoselle ja Roosa Paakkolalle: ulla.immonen at uta.fi tai 050 572 4283. Ilmoittautumisessasi voit halutessasi mainita kumpana päivänä ja mihin vuoroon haluaisit.

Myös kampanjapöydän taakse tarvitaan vapaaehtoisia kertomaan Reilusta kaupasta ja Eetin toiminnasta. Olethan rohkeasti yhteydessä vt. toiminnanjohtajaan Lotta Staffansiin, mikäli haluat tulla mukaan ständille: lotta at eetti.fi.

Tule mukaan tekemään parasta kesätapahtumaa ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi sähköpostitse viimeistään 7.5. :)

Lue MK-festivaalista http://www.maailmakylassa.fi