Helsingin paikallisryhmän uusien ilta/ leffailta

huhtikuun 2. klo 20:30

Haluatko tietää, missä oloissa vaatteesi tai kännykkäsi on valmistettu? Haluatko edistää ihmisoikeuksien toteutumista maailmankaupassa? Kiinnostaako toiminta samanmielisten ihmisten ja antoisien teemojen parissa, tärkeiden asioiden puolesta?

Tervetuloa Eetin uusien iltaan maanantaina 2.4.!
Ilta järjestetään Eetin toimistolla os. Töölöntorinkatu 2 B, 4. krs. Jos et ehdi ihan alkuun, voit tulla myös myöhemmin.

Katsomme elektroniikkateollisuuden tuotannosta kertovan videon nimeltään Kännykkäsi todellinen hinta (kesto 30 min.). Lisäksi kerromme Eetin toiminnasta ja erilaisista tavoista osallistua. Voit myös esittää omat ideasi tai toiveesi toiminnan suhteen! Tarjoamme pientä purtavaa ja reilua kahvia ja teetä.

Eetti edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa ja toimii reilun kaupan edistämisen lisäksi mm. vaate- ja elektroniikkateollisuuden vastuuta peräävissä kansainvälisissä Puhtaat vaatteet- ja MakeITFair -kampanjoissa.


Ilmoittautuminen on suotavaa, mutta voit tulla ilmoittautumattakin. Ilmottautumiset osoitteeseen harjoittelija (at) eetti.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa Eetin Helsinki-ryhmä


Tapahtuma facebookissa:
https://www.facebook.com/events/370655872956038/

Kutsua saa levittää!