Repun jäsenyys joululahjaksi

10.12.2010

 

Nyt voit antaa kaverillesi reilun ja eettisen lahjan eli Repun jäsenyyden! Se käy helposti - käyt vain täyttämässä lomakkeen täällä ja kaverillesi lähtee viesti (saat itsekin vahvistuksen).

 

Mikäli kaverisi ottaa lahjan vastaan, sinulle lähtee lasku. Liittymällä jäseneksi tai ostamalla jäsenyyden lahjaksi kaverillesi tuet toimintaamme oikeudenmukaisemman maailmankaupan puolesta!

 

Jäsenille Reiluja etuja

 

Kaikki Repu ry:n jäsenet saavat halutessaan omat jäsentunnukset, joiden avulla voi kirjautua sisään Repun nettisivuille ja RepuWikiin. Tunnukset voit pyytää osoitteesta tunnukset(at)repu.fi. Jäsenille Repu tarjoaa myös joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen ja lisämaksusta Maailmankauppalehden 4 kertaa vuodessa kotiinsa kannettuna erikoishintaan 7€/vuosi (norm. 10€/vuosi). Repu tukee jäsentensä osallistumista ympäri Suomen järjestettäviin koulutuksiin ja tapahtumiin, ja yhdistyksemme jäsenenä pääset myös suoraan vaikuttamaan ja osallistumaan toimintaan, jolla varmistetaan parempi tulevaisuus miljoonille kehitysmaiden viljelijöille.