Bloggaajat

Anna

Anna Härri on työskennellyt Eetin toimistolla projektisihteerinä ja kirjoittanut e-jäteselvityksen Kaukainen kaatopaikka. Blogissaan Anna pohtii kansainvälisiä yritysvastuutakysymyksiä ja kulutuskriittisyyttä.

Outi

OutiBlogissaan Outi Moilala kirjoittaa vaatteista ja vaatetuotannon vastuullisuudesta. Hänen kirjoituksensa ovat asiapitoisia pieniä tehotietoiskuja ja ne käsittelevät vaatteiden problematiikkaa Reilun kaupan vaatteita laajemmin. Outi on tehnyt vaatteista ja eettisyydestä kaksi selvitystä Finnwatchille. Vuonna 2003 Outi oli silloisen Repun eli nykyisen Eettisen kaupan puolesta ry:n puheenjohtaja.

Etvo-vapaaehtoiset

Näissä blogeissa Etelän vapaaehtoisohjelma Etvoon osallistuneet Eettiläiset kertovat viljelijöiden arjesta ja Reilun kaupan vaikutuksista Ecuadorissa banaaniviljelijöiden osuuskunta Asociación de pequeños productores bananeros El Guabossa (APPBG) eli Asoguabossa.

EevaEeva Hämäläinen on 29 vuotias helsinkiläinen kehitysmaatutkimuksen ja espanjalaisen filologian opiskelija. Eeva raportoi El Guabon kuulumisia lokakuun 2011 loppuun saakka.

 

PamelaPamela puolestaan lähti Etvo-vapaaehtoiseksi elokuussa 2010 eli ennen Eevaa. Pamela on helsinkiläinen maisema-arkkitehti. 

 

Lisää Kepan Etelän vapaaehtoisohjelmasta.